About

Hello there, I’m pradanang isprianto,u could call me danang.
I’m writing this blog, especially about php framework called codeigniter, and maybe some review about some product. Based on my knowledge, i’ll write things that had connection with programming.
I just wanna write something about programming especially php, i’ll write based on my experience and make it to the easiest way. So i hope all newbie like me could be helped with this blog. Thanks

you can contact me raden[at]pradanang.com
or y!m me at d4n4ng_info

terjemahan bebasnya kurang lebih kaya gini :
halo disana, namaku pradanang isprianto, kalian bisa memanggilku danang. Saya menulis blog ini terutama tentang farmework php yang bernama CodIgniter, dan juga beberapa review tentang beberapa produk ( maklumlah, paling mo nyari tambahan penghasilan lewat afiliasi :D). Oh ya Berhubung background kuliah ngambil ilmu yang mempelajari menulis syntax, paling yang kutulis juga gak jauh2 dari itu. Yang pasti aku coba mau nulis sejelas-jelasnya terutama masalah yang dihadapi selama kuliah ( lagi bikin Tugas Akhir pake CodeIgniter) yah paling ga jauh2 amat dari itu. Moga2 aja ni tulisan bisa bermanfaat buat yang baru2 seperti diriku ni…

i’m looking forward to it..
mohon bimbingannya…

Contact me raden[at]pradanang.com
Y!m d4n4ng_info

Terima Kasih..
Suwun…

2 Responses to About

  1. Glenny says:

    Hello, just wanted to say, I liked this article. It was inspiring. Keep on posting!

  2. It is not my frst time to pay a visit this web page,
    i am browsing this web site dailly and get nice data from here every day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *